luni, 25 mai 2009

FESTIVALUL NATIONAL DE MUZICA FOLK “FOLKEVER”

FESTIVALUL NATIONAL DE MUZICA FOLK “FOLKEVER”

EDITIA I, SIRET 2009

I. OBIECTIVUL SI SCOPUL FESTIVALULI

Festivalul “Folkever” este conceput ca a fi o manifestare artistica si culturala care se adresează interpreţilor individuali de muzica folk din tara;

Scopul festivalului este acela de descoperire si promovare a unor noi talente in ale Folk-ului;

Festivalul se va desfăşura in oraşul Siret din judeţul Suceava, in perioada 13-14 iunie 2009, sub titulatura de “Folkever”.

II. ORGANIZARE SI DESFASURARE

Festivalul “Folkever” este organizat la iniţiativa domnului Ioan Mateiciuc, cu sprijinul Primăriei oraşului Siret si a Consiliului Local, in parteneriat cu pensiunile din oraş si alţi agenţi economici.

Prima ediţie a festivalului “Folkever” se desfasoara la Siret, in zilele de 13 si 14 iunie 2009, in aer liber, la pensiunea “DOWN TOWN”, pe malul râului Siret.

Întreaga manifestare va cuprinde doua secţiuni:

  1. Sectiunea I “Concurs”, sambata 13 iunie 2009
  2. Sectiunea II “Gala Laureatilor”, duminica 14 iunie 2009

Clasamentul se va realiza pe baza notelor acordate de juriu. După Gala Laureaţilor vor urma recitaluri susţinute de nume consacrate ale muzicii folk.

III. CONDITII DE PARTICIPARE

Acest festival se adresează iubitorilor de muzica folk cu calităţi componstice si interpretative, cu vârsta minima de 16 ani.

In vederea participării cei interesaţi sunt rugaţi sa trimită pana la data de 1 iunie direct la dresa organizatorului Mateiciuc Ioan mateiciucioan@yahoo.com, următoarele:

v CV-ul de prezentare al solistului;

v Copie după cartea de identitate;

v Doua piese format mp3 alese pentru concurs.

v Numarul de telefon si adresa de e-mail.

Informaţiile suplimentare pot fi furnizate prin telefon la numărul 0746/132218 sau la adresa mateiciucioan@yahoo.com , persoana de contact fiind iniţiatorul festivalului. Cei admişi vor fi anunţaţi telefonic iar prezenta concurenţilor la Siret se va face in ziua de 13 iunie ( pana in ora 12 ). Concurenţilor li se asigura cazare si masa in decursul a doua zile.

Niciun comentariu: